Licht Zomervoedsel

Gezond eten en blijven is niet altijd makkelijk maar een must in elk huishouden. Gezond blijven zou je tweede natuur in het leven moeten zijn. Slimme voedingskeuzes kunnen je de hele zomer fit en gezond houden.

LEKKER EN KNAPPERIG

Verbluffende Dingen

Als je van vakantie houdt in Frankrijk, maar op zoek bent naar een bestemming die net iets anders is, dan is Ile de Re misschien wel de perfecte keuze. Een deel van de Charente-Maritime regio

VERSE RECEPTEN

Het gebruik van verse groenten en kruiden uit je eigen tuin is een heerlijke en prachtige.

FEEST SNACKS

Organiseer je een feestje maar weet je niet welke partyhapjes je moet serveren?  

FEESTEN

Moeten christenen Kerstmis vieren? Het klinkt als een belachelijke  

INGREDIENTEN

Als vegetarisch dineren voor u nieuw is, zult u misschien terughoudend zijn om 

LEKKER EN KNAPPERIG

Vraag het aan de experts

Volgens een foodservice-expert is “73% van de reden waarom klanten terugkeren naar een restaurant, service.” Niet het eten of de geweldige sfeer, de service. Ik heb dit uit de 

Onze Recente Blogs

De perfecte mix van sappen voor elke dag

De perfecte mix van sappen voor elke dag

Welkom bij onze blog over de perfecte mix van sappen voor elke dag. In een wereld waarin we constant op zoek zijn naar manieren om gezonder te leven, is het drinken van sappen...

Hoe lang moet je wijn laten liggen?

Hoe lang moet je wijn laten liggen?

Wijn is een drankje dat al eeuwenlang wordt gedronken en waar veel mensen van genieten. Maar wist je dat niet alle wijn meteen gedronken kan worden? Sommige wijnen moeten...

LEKKER EN KNAPPERIG

Onze Koks

Chef Jobs – Ken de beschikbare opties door Matthew Goudge
Chef-koks sieren al eeuwenlang talloze keukens, zowel openbare als privé. In de loop der jaren heeft dit beroep een zeker aanzien verworven waar succesvolle koks

SOFIA MAYER

Chef

Chef-kok zijn vereist meer dan alleen hard werken en puur geluk. Je hebt meer nodig.

THOMAS DAVIS

Chef

Onder het hoofd of executive chef bevindt zich een souschef. Hij is de tweede chef-kok.

CAROL BENNETT

COOK

Als koks worden we vaak geconfronteerd met de vraag “hoe te koken”, dus laten we 

HANNAH JOHNSON

Patiss

Er zijn een aantal specialisaties waar je als kok in kunt gaan. Er zijn geen regels die zeggen dat